Tarvikkeet | Siipon puutarha
Siipon puutarha
010 321 1430
Ma-Pe   8-20    La   9-18    Su   12-18

Mullat ja lannoitteet

Kunnollinen kasvualusta ja riittävä ravinteiden saanti on hyvän ja tasapainoisen kasvun perusedellytys. Kun nämä edellytykset ovat kohdallaan, saavutetaan näyttävä kukkaloisto ja runsaat sadot.

Terveet ja elinvoimaiset monivuotiset kasvit kestävät myös talven rasitukset paremmin. Valikoimaamme kuuluvat Kekkilän ja Biolanin korkealaatuiset multatuotteet ja lannoitteet sekä katemateriaalit.

www.kekkila.fi | www.biolan.fi

Kasvien kasvualustaksi korkealaatuiset mullat, lannoitteet sekä katemateriaalit.
Kauniit ruukut sopivat niin kukkien kuin monien hyötykasvienkin kasvupaikoiksi.

Ruukut

Ruukkuihin sopivat niin kukat kuin monet hyötykasvitkin. Ruukkuistutukset ovat helppo ja vaivaton tapa tuoda vihreyttä ja kukkaloistoa pihoille, terasseille ja parvekkeille.

Valikoimaamme kuuluu runsas valikoima erilaisia ruukkuja ym. istutusastioita. Osan ruukuista hankimme suoraan valmistajalta mm. Malesiasta. Oman maahantuonnin ansioista pystymmekin tarjoamaan upean valikoiman korkealaatuisia lasitettuja saviruukkuja edulliseen hintaan.

Kasvihuonemuovit ja katekankaat

Ei ole samantekevää minkälaista muovia kasvihuoneen rakentamiseen käyttää. Oikeanlainen muovi päästää lämpösäteilyn tehokkaasti sisään, mutta hitaasti ulos. Kasvihuonemuovi myös vähentää veden kondensoitumista muovikalvon pinnalle.

Lisäksi laadukkaan kasvihuonemuovin käyttöikä on pitkä; oikein asennettu muovi kestää jopa 10-15 vuotta. Myymme eri levyisiä kasvihuonemuoveja metritavarana. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat laadukkaat kate- ja maanrakennuskankaat.

Meiltä pitkäikäiset ja oikeanlaiset kasvihuonemuovit metritavarana.

Muut tarvikkeet

Valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset viljelytarvikkeet. Meiltä löytyvät myös perusvalikoimat torjunta-aineita, aita-/tukiseipäät, sidontanauhat, kastelukiteet ynnä muut puutarhanhoidossa tarpeelliset tarvikkeet.

Lue lisää kukka- ja kasvivalikoimastamme

Kaikki pihan monivuotiset
kasvit ja perennat meiltä.

lue lisää
Donetti